ONLINE PROGRAM VEŽBI ZA LICE I VRAT

Predstavljam vam svoj prvi online program vežbi za lice i vrat koji radim od 2016 godine i sa kojim sam prezadovoljna!

Vežbe za lice i bukalna samomasaža lica

Vežbe joge lica po metodi Danielle Collins upotpunila sam novim, jačim vežbama za lice i vrat i jedini sam sertifikovani instruktor face fitnessa u Srbiji, po metodi čuvene amerikanke Carolyn Cleaves. Radi se o programu vežbi koje su namenjene naročito osobama preko 38 godina. Vežbe preporučujem i mlađim osobama, kao preventivu kao i kad primete prve promene na svom licu.

U dvadesetim i tridesetim godinama se vežbe rade dva puta nedeljno. Kupujete ih samo jednom i kada naučite da pravilno radite vežbe za lice – koristite ih ceo život. U programu koji sam osmislila poseban fokus je na vežbama za donji deo lica, koristeći prste intraoralno i jačanju kružnog mišića usana orbicularis oris, brisanju marionetskih i nazolabijalnih bora, te podizanju mišićnog tonusa celog lica na potpuno prirodan način. Jedna od tajni face fitness-a je vežbanje mišića uz otpor što znači klizanje preko kože iznad stegnutog mišića.

Online program vežbi je namenjen svima i sadrži 43 vežbe i to – najbolje vežbe iz programa joge lica i one koje daju najbolji rezultat iz face fitnessa.


2-3 puta nedeljno

To nam daje veću prokrvljenost lica pa omogućava više kiseonika i više hranljivih materija da dopru do ćelija kože. Deset puta vise kiseonika dolazi do mišića koji se steže u odnosu na opušten mišić. Pošto su vežbe face fitness-a mnogo intenzivnije od vežbi koje smo do sada radili, biće nam potrebno i manje vremena za vežbanje i to 2-3 puta nedeljno umesto vežbi joge za lice koju smo radili svakodnevno.


online vezbe

Sertifikati

Sertifikat - Tiya Yoga
Sertifikat - Tiya Yoga

Reci ne Botoksu!

Ono što me najviše raduje i što već iskustvo mnogih žena pokazuje podmlađivanje lica na ovaj način potpuno eliminiše potrebu za filerima, botoksom i drugim invazivnim oblicima kozmetičke hirurgije. Namenjen je i vama koji ste imali iskustva sa botoksom jer sada možete zadržati izgled koji ste postigli poslednjom intervencijom.

U međuvremenu sam završila i obuku bukalne samomasaže lica ( masaža usne duplje) koja je u svetu jako poznata. Sklupturalni lifting lica čini sistem masažnih tehnika namenjenih poboljšanju tonusa mišića lica i ručne korekcije lica koje je razvio Jakov Gerškovič, autor jedinstvene i efikasne metode masaže Skulpturalnog podizanja lica. Adaptacija tehnike koju vam predstavljam, posebno je kreirana za kućnu upotrebu za sve koji preferiraju holističku alternativu invazivnim postupcima podmlađivanja.

Radujem se druženju!

PRIDRUŽI SE JOŠ DANAS!

Vežbe za lice i vrat

Kupovinom programa Online program vežbi za lice i vrat dobićete gratis Joga nidru sa fokusom na lice.

Book It

Bukalna samomasaža lica

Kupovinom programa Bukalna samomasaža lica dobićete gratis Joga nidru sa fokusom na lice.

Book It

Program vežbi za uvećanje usana i jačanje kružnog mišića Orbicularis Oris

Online Program vežbi za uvećanje usana sadrži 13 vežbi, u trajanju od 15 minuta.

Book It