tiyayoga.rs_20210514_201745_0
ONLINE PROGRAM

VEŽBI ZA LICE I VRAT

Pomoći će ti da na pravilan način vežbaš svoje lice isto kao što vežbaš svoje telo. Aktiviranjem više od 50 mišića na licu, na potpuno prirodan način oslobodićeš se bora, popraviti simetriju i podići tonus na licu, i poboljšati ten.
Vežbe osim estetskog imaju terapeutski efekat: pokretanjem cirkulacije u krvi utičemo ne samo na mišiće i kožu, već i na mozak i glavne žlezde u glavi: hipotalamus, hipofizu, epifizu i tiroidnu žlezdu. Prve tri žlezde šalju signal telu koje hormone da proizvede. Na taj način popravljamo hormonski status, smanjujemo glavobolju i poboljšavamo fokus i koncentraciju.

KAKO JE OVAJ PROGRAM ZAMIŠLJEN?

Kada naručiš svoj paket vežbi za lice, snimićeg ga na svoj mobilni telefon i kompjuter i vežbati u vreme kada ti odgovara. Na osnovu tvoje fotografije, zajedno ćemo pratiti promene na licu i korigovati vežbe. Posle samo nekoliko meseci naučićeš vežbe i koristiti ih ceo život.

KOME JE NAMENJEN ONLINE PROGRAM?

Namenjen je svima koji žele da uspore proces starenja, koji brinu o sebi, vole sebe i žive u skladu s prirodom. Namenjen je i tebi ako imaš: bore oko očiju, iznad usana, izraženu nazolabijanu boru, spuštene kapke, opuštene obraze, podbradak, ako su ti usne tanje a uglovi usana spušteni na dole, ako ti oči postaju udubljene a pogled umoran.

KOME NIJE NAMENJEN OVAJ PROGRAM?

Onima koji nisu motivisani i spremni da ulože vreme u to da igledaju lepše bez iglica i skupih tretmana. Ovaj program ne daje rezultate samo ako se ti ne angažuješ.

online vezbe

ŠTA KAŽU POLAZNICI?

Slađana, 50 godina

Praktikujem jogu, reiki i meditaciju pa je i nega lica kroz vežbe za lice postala moja dnevna rutina. Nakon tri meseca intenzivnog treninga, nastavila sam da radim vežbe redovno: svakog jutra uradim nekoliko vežbi i dva puta nedeljno ceo set. Bukalnu samomasažu radim jednom nedeljno. Odlično se osećam.

Snežana, 37 godina

Zahvaljujući Tijani, njenoj posvećenosti i profesionalnom vođenju naučila sam lagane i veoma efikasne vežbe joge lica koje su mi potpuno promenile život. Posle samo 2 nedelje vežbanja, nivo energije se povećao, osećala sam se probuđeno i osveženo. Nestali su podočnjaci i podbradak, ojačale su jagodice, nos je dobio lepši oblik, usne su popunjene. U međuvremenu sam smršala 6 kg a to se, zahvaljujući vežbama nije odrazilo na moje lice. Prezadovoljna sam i preporučujem svima.

Marija, 40 godina

Ove sjajne vežbe za lice i samomasažu radim tri puta nedeljno. Osećam se fantastično – opušteno i podmlađeno! Zahvalna sam na ovom znanju!

Biljana Đurović, 27 godina

Ove vežbe zaista imaju terapeutski efekat. Osim što dobijam kompimente da izgledam svežije i sama osećam da su mi mišići čvršći. U početku mi je bilo teško da prevučem usne preko zuba, sada više nije i strana vilice koja je operisana – još više se oporavila. Baš sam zadovoljna. Godinama sam trpela da mi se „glavi” vilica i dešavalo se kada jedem da skreće u stranu pa se ujedem za jezik. Imala sam smanjen osećaj na toj strani, osećala sam ukočenost, nekada su me probadali i nervi zbog tog zgloba.
Lekari su mi rekli da će to uvek tako ostati i da se s godinama može samo pogoršati. Baš naprotiv, od kad radim vežbe, ni jednom mi se nije zaglavila vilica i ne pucka zglob više kad otvorim usta. A to se dešavalo najčešće ujutru kad otvorim usta zbog ukočenog zgloba vilice.
Vežbe su jako moćne. Opuštaju, vraćaju simetriju i jačaju mišiće.

Dragana Knežić, 29 godina

Samo tri meseca mi je bilo potrebno da dođem do ove promene. Na Tijaninom insta profilu sam saznala za Autofagiju, što mi je promenilo život iz korena.  U procesu mršavljenja radila sam vežbe za lice i vrat i Tijani sam neizmerno zahvalna što mi je bila podrška i svaki put mi, u kratkom roku izašla u susret i imala odgovore na sva moja pitanja. Pored skinutih 20 kg, i pored vežbi za lice, napokon izgledam sebi lepo. Vežbanje i masaže me opuštaju i sa zadovoljstvom ih radim. Išto je još bolje, naučila sam ih napamet. Zaista, jako mi je teško da nađem reči kojim bih joj zahvalila.

Dragan Krneta, 38, Hrvatska

2007 godine prvi put sam se susreo sa duhovnoscu i radom na sebi. Kroz taj period pa sve do danas ucio sam mnoge metode i susreo se sa mnogo tehnika i raznih ucitelja u oblasti duhovnosti i zdravlja tijela. Tijanin sat joge i joge lica kojem sam pristupio prosle godine izdvojio bi najviše od svih, jer samo jedan sat vježbanja sa Tijanom mi je bio dovoljan da kroz autenticnost, radost, dobrotu i znanje kojem zrači i nesebično daje osjetim ljubav prema sebi i svima oko sebe, ljubav koju svi mi tražimo.

Dragana, 38 godina

Joga lica je postala moja rutina. Preporučila sam je prijateljicama i uvek ću je preporučiti svakom. Pored ojačanih mišića i podignutog tonusa na licu, primećujem da mi je koža pod rukom lepša, nežnija i nekako čvršća. Veoma sam motivisana da nastavim sa vežbanjem jer mi sve ovo jako prija.

Olivera Ristić, 50 godina

Samomasaža je deo moje dnevne rutine već dve decenije a disciplinovano negujem kožu od svoje 12. godine. Jogu lica sam počela da praktikujem prošle godine. Punu prednost dajem prirodnim metodama za ulepšavanje i negu lica – kremema sa prirodnim uljima, poput ulja smilja i maslinovog ulja. Srećna sam što mogu da ih nabavim u Dalmaciji gde slikam i boravim nekoliko meseci godišnje. U početku, dok se mišići nisu učvrstili, vežbala sam češće, svakog drugog ili trećeg dana. S obzirom na to na se negujem oduvek, nisam imala puno toga da popravim. Sada sam fokusirana samo na određene delove lica, jačanju jagodica, „otvaranju lica” i jačanju vrata. Ono što sasvim sigurno znam je da se osećam bolje i izgledam sebi bolje nego pre.  Vežbe praktikujem ujutru a samomasažu uveče. Nikad ne žurim jer me to jako opušta. Radim po pet vežbi i kad sam najumornija, ali se posle toga osećam mnogo bolje.

@olja.ris.art

Gordana Bešić, 54 godina

Kad sam se preselila iz Moskve u Beograd, prvo što sam potražila, bio je instruktor joge. U Rusiji je face joga jako popularna i žene dosta vode računa o svom izgledu. Sa Tijanom radim individualne časove joge 1 na 1 i u sklopu jednog sata radimo i vežbe za lice. Fokus na našim časovima je u tome da u svakom trenutku budem svesna svojih misli, osećanja u telu kroz nežne i transformativne položaje. U životu često osciliramo između prošlosti i budućnosti. Kroz našu praksu naučila sam da se prilagodim i kroz dah ostanem utemeljena u sadašnjem trenutku. Naročito mi prijaju meditacije koje kroz disanje stimulišu unutrašnje organe na proces čišćenja. Radimo i taoističke tehnike za detoks celog tela. Joga je za mene najbolja terapija.

Snežana Babić, 37 godina

Vežbe za uvećanje usana radim poslednjih mesec dana i veoma sam zadovoljna rezultatom. Htela bih da napomenem da uz njih radim i osnovni paket vežbi za lice i vrat, zajedno sa samomasažom po Tijaninom programu. Preporučujem!

SERTIFIKATI

Tijana Rakovac je instruktor joge a vežbe za lice radi od 2016 godine. Godinu dana kasnije postala je licencirani instruktor joge lica po metodi Danielle Collins. Podučavala je jogu lica na radionicama u Beogradu do 2020 kad je završila obuku face fitness-a (vežbe posebno namenjene osobama preko 38 godina) kod Carolyn Cleaves. Program vežbi za lice i vrat koji predstavlja je kombinacija oba programa.

Sertifikat - Tiya Yoga
Sertifikat - Tiya Yoga

Ovaj program će ti pomoći da koračaš svetom sa više samopouzdanja

PRIDRUŽI SE JOŠ DANAS!

Vežbe za lice i vrat

Kupovinom programa Online program vežbi za lice i vrat dobićete gratis Joga nidru sa fokusom na lice.

Book It

Bukalna samomasaža lica

Kupovinom programa Bukalna samomasaža lica dobićete gratis Joga nidru sa fokusom na lice.

Book It

Program vežbi za uvećanje usana i jačanje kružnog mišića Orbicularis Oris

Online Program vežbi za uvećanje usana sadrži 13 vežbi, u trajanju od 15 minuta.

Book It